Gazdira váró kutyák Bővebb információt a következő számon illetve az alábbi internetes weboldalon kaphat 

Tel.:0620/553-7008

https://www.facebook.com/mentese.kutyak

Köszönjük.

KONDOROSI ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
5553 Kondoros, Béke u. 6
Adószám: 18297746-1-04
Számlaszám: 53700072-16013575

Morzsoló. 10 év fölötti puli keverék.
Kóbor Jancsi/Rigó Jancsi: Bolognaise keverék kan. Kb 3 éves.

Zsákos Berci: az ő története elég felkavaró! A halál széléről sikerült őt visszahozni. Zsákba kötve, kidobva, csont-bőr volt szegényke. Fiatal tacsi keverék. Kb 8 kg.

2014 novemberi képek a két kis labrador-golden retviver kutyusról

Felirat hozzáadása
Rózsika.

Lolka

Bolka

Zsüli

Fixi

Bodza. Szálkás szőrű tacsi keverék. Vadászat a mindene....szófogadó, nyugodt kutya. Kertes házba ajánlott.

Mona Liza 2-3év körüli szuka foxi keverék. Hűséges, szófogadó kutyus.

Mango és Narancs

Győző 2-3 év körüli keverék kan. Szobatiszta kutyus!Bebe/Frankie 1 év körüli kan staffi-németjuhász keverék.

Gömbi 1 év körüli sraffi szuka keverék.

Csabika. Díjnyertes foxi terrier. Kizárólag kertes házba ajánlott! Csak szuka kutya mellé ajánlott! Elképesztően domináns. Minden állatot prédának néz! Ő szenved a legtöbbet a szűkös kennelben. Emberekkel, gyerekekkel barátságos. Teljes rehabilitációt kíván, mivel valószínűleg előző életében láncon tartották, akár verhették is.

 Bence (10 hónap körüli kan)
 Lolka 12 hónap körüli ivartalanított szuka.
 Lucky Luke. Palota pincsi 13 év körüli keverék. kb 5 kg.
Rézike. Szuka 3 év körüli tacsi keverék. Kistestű kb 7-8 kg. Mostanra feloldódott, eleinte nagyon félt mindentől, valószínűleg mindig elzavarták, elhajtották, megfélemlítették. Félénk, viszont bátran kezdeményez és megpuszilja az ember kézfejét! Tyúk macska mellé nem ajánlott. Többi kutyával kijön.
 Pajti  ( 2 év körüli kan)


 James (Dzsémsz) 4-5 év körüli kan.

 Rézike
Negró (1 év körüli ivartalanított szuka)
 Lédike (4 év körüli ivartalanított szuka)
 

 Nellike. Balesetet szenvedett szuka kutyus. Kora kb 1-2 év.


 Bővebb információt a következő számon illetve az alábbi internetes weboldalon kaphat 

Tel.:0620/553-7008

https://www.facebook.com/mentese.kutyak

Köszönjük.

KONDOROSI ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
5553 Kondoros, Béke u. 6
Adószám: 18297746-1-04
Számlaszám: 53700072-16013575

Mostanra sikerült megismernünk Pöttyit. Megkaphatná a főnökök főnöke és a hűségért járó címet, ha volna ilyen.... Szuka kutyákkal kissé domináns, de a kutyák nem veszik őt komolyan. Kihátrál mindig a fenyegetve érzi magát. Pöttyi nagyon bájos teremtés, próbálja kivívni a gazdi szeretetét. Szereti ha ölbe veszik. Cicákkal, kutyákkal házi állatokkal is jól kijön. Egyedi ismertető jele, hogy mindkét oldalán van egy-egy teljesen szabályos kör alakú minta, egy kisebb és egy nagyobb. Gazdája egyértelműen kifejezte szándékát mikor zsákba kötözve megszabadult tőle. :S Adomány fejében elvihető! Köszönjük.

Kora kb  5 év

 Érdeklődni lehet felőle a 06-20-553-7008-as telefonszámon.

Balról: Bundi, Móricka és Pöttyi (gazdikeresők)

Pöttyi

Móriczka pár hetesen anyukájával együtt került hozzánk egy telepről....Minél hamarabb el kellett hozni őket onnan. Azóta eltelt több mint egy fél év. Móriczka lassan 1 éves. Imádni való jó pofa kutya...nagyon alázatos, végtelenül kedves és csendes....ennek ellenére megugatja az idegeneket az utcán, jelzi ha valaki jön hozzánk...Adomány fejében elvihető!

 Köszönjük. érd.: 0620-553-7008

Ő itt Bundi 2013 január 1-jén került elő Kondoros belterületéről. Kora kb 2 év. Német juhász keverék kan. Kicsit visszahúzódó típus, kimért, nyugodt, nem csaholós...kerüli a konfliktust,  A baromfit, macskákat lesi, nem szereti őket, viszont a kutyákkal jól kijön. Még most is nagyon szomorú a gazdija nélkül. Adomány fejében elvihető! Köszönjük. 

 Érd.: 0620-553-7008

Gazdit keresünk Suzy-nak, Kondoros határában dekkolt egy tanyánál két generációs kölykeivel! Ő egy ír szetter keverék kutyus. Nagyon kedves barátságos kutyus, szereti a gyerekeket , embereket. Olyannyira, hogy szeretetének kimutatásképpen átölel és mindig veled van! Kutyákkal is jól kijön, kivéve, ha az udvarban van egy hasonló termetű szuka kutya! Jó jelzőkutya! Pórázon szépen megy, nagyon szófogadó! Igazán jó, kellemes kisugárzású életvidám kutyus! Veszettség ellen oltva, ivartalanítva, féregtelenítve van. Kora kb. 5 év.Láncra nem adjuk és örökbefogadás után híreket várunk felőle! Alkalomadtán ellenőrizzük, hogy jól megy-e sora! Csak szerető kezekbe adjuk!

Adomány fejében elvihető! Köszönjük.
Ember nélkül ő meg sem lenne! Az élteti, hogy emberek között lehet!


Szundi. Kb 3 éves fekete tacskó szuka keverék. Az emberektől kissé fél és visszahúzódó. Meglehetősen éber kutyus. Baromfi mellé nem ajánlott. Macskával nem foglalkozik. A többi kutyával jól kijön. Ő igazán sok törődést és szeretet igényel a jövőben. Oltva, hozzánk 10 gyermekes anyukaként került a kicsijeivel…több alkalommal megszökött, de mindig sikerült befogni. Oltva, chipelve, ivartalanítva.

Adomány fejében elvihető! Köszönjük.

Fogadj örökbe! Ígérem szeretni és oltalmazni foglak!"

KONDOROSI ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
5553 Kondoros, Béke u. 6
Adószám: 18297746-1-04
Számlaszám: 53700072-16013575